6 Ekim 2007 Cumartesi

Michelle Rodriguez ( Ana-Lucia Cortes )

http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Michelle-Rodriguez/Michelle-Rodriguez-25.JPG
Michelle Rodriguez;

Doğum Tarihi ve Yeri: 12 Temmuz 1978, Bexar County, Texas, Amerika


Filmografi
1. "Lost"
2. The Breed (2006) .... Nicki
3. "IGPX: Immortal Grand Prix" (2005) TV
4. BloodRayne (2005)
5. Sian Ka'an (2005)
6. Control (2004)
7. S.W.A.T. (2003)
8. Blue Crush (2002)
9. Resident Evil (2002)
10. The Fast and the Furious (2001)
11. 3 A.M. (2001)
12. Girlfight (2000)


Ana-Lucia Cortes ;

> ADA'dan Önce;
Los Angeles Polis Teşkilatında çalşıyordu. Aynı zamanda şefi de olan annesi tarafından sinirlerine hakim olamadığı için görevden uzaklaştırıldı ve psikolojik tedavi görmek zorunda kaldı. Silah tutkusu ve sinirililiğ birleştiği zamanlarda kontorülünü kaybettiği oldu fakat bir seferinde, bebeğinin ölümüne neden olan bir suçluyu tam altı el sıkarak öldürdü. Olay üzerine kalmadı fakat görevinden tamamen ayrıldı.

Geçen zamanın ardından bir hava alanında güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Buradaki görevinde Jack Shephard'ın babası Christian Shephard ile tanıştı ve ondan gelen özel korumalık görevini kabul etti. Onunla birlikte Avusturalya'ya gitti. Christian Shephard'ın ölümünün ardından Amerikaya dönüş için Oceanic Uçuş 815 sefer sayılı uçakta arka tarafta 42F numaralı koltuğa oturdu. Hatta uçuş için hava alanında beklerken Jack ile bir sohbeti oldu


> Ada'da
Uçağın arka tarafındakilerle birlikte adada sahile yakın bir yerde suya çakılanların içindeydi. Kurtulmayı başardıktan sonra hayatta kalanlara yardım etmeye çalıştı, ilk günlerde Goodwin'in yardımı ile Bernard'ı ağaçta asılı kaldığı yerden kurtardı. Daha sonraki günlerde açlık ve susuzlukla ölümleri artan grubun liderlerinden oldu. Güven içinde saklanabilecekleri bir Hatch bulmadan önce Goodwin'inin diğelerinden olduğunu anladığında onu öldürdü. Sayıları gittikçe az kaldıkları günlerde onların bulunduğu tarafa gelen Michael, Sawyer ve Jin'in ağzından laf almak için onlar gibi kapatılmış numarsı yaptı ve bilgileri aldı. Ardından onların geldiği yere gitemeye karar vermede öncü oldu.

Shannon'u Diğerlerinden birisi zannederek kaza sonucu öldürdü. Sinirine ilk günlere göre çok daha fazla hakim oluyordu. Jake ile iyi bir iletişimleri vardı.

Bir seferinde Sawyer'dan istediğini alabilmek için kadınlığını kullanmak zorunda kaldı ve istediğini aldı.

Michael'in adaya dönüşünün ardından (Diğerlerinin elinden kurtulup!), Michael'ın oğlunu kurtarma planına, Libby ile birlikte kurban gitti.

Hiç yorum yok: