6 Ekim 2007 Cumartesi

Malcolm David Kelley ( Walter "Walt" Lloyd )

http://www.channel4.com/entertainment/tv/media/L/lost/malcolm.jpg

Malcolm David Kelley;


Doğum Tarihi ve Yeri: 12 Mayıs 1992
Bellflower, California, Amerika

Filmografi
1. "Lost"
2. "My Name Is Earl"
3. "Law & Order: Special Victims Unit"
4. Knights of the South Bronx (2005) (TV)
5. "Eve"
6. You Got Served (2004)
7. Antwone Fisher (2002)
8. "Judging Amy"
9. "Girlfriends"
10. "Malcolm in the Middle"
11. "For Your Love"

Walter "Walt" Lloyd ;


> Ada'dan Önce
- Bebekliğinin ilk dönemlerini Amerika'da babası ve annesinin birlikte olduğu dönemde geçiren Walt, annesinin Avusturalya'daki iş teklifini kabul etmesi ile küçük yaşında ülke değiştirmek zorunda kaldı. 12 yaşına, annesinin ölümüne kadar burada annesi ve annesinin yeni eşi ile (Üvey baba değildi) yaşadı. Bu zaman zarfında kimilerince Walt'un özel bir çocuk olduğuna inanıldı.

Babasının, annesinin ölümünün ardından Walt'u velayetine almak için Avusturalya'ya gelmesinin ardından Vincent'ı da yanlarına alarak 815 numaralı uçuşla havalandırlar.


> Ada'da
- Ada'ya düşmelerinin ardından, zaten oğlu ile ilişkileri yeni olan babası tarafından aşırı korumacı bir şekilde kontrol edildi. Bu sırada adada kendine yakın gördüğü Locke ile sohbetlere başladı, oyunlar oynadı, babasının aksine çocuklarla nasıl iletişim kuracağını bilen Locke ile arası çok daha iyi oldu. Hatta kaybolan Vincent'i Locke yaptığı bir düdük ile buldu fakat Walt'un bundan hiç haberi olmadı.

Bazı teorilere göre Walt'ın metallere etki edebilme gibi bir özel yeteneği var. Hatta Locke'un bıçağı ile yaptığı ilk deneme atışında başarılı olması bunu destekler bir andı.


Walt, adadan kurtulmak için yapılan salın "Diğerleri" tarafından batırıldığı sırada Walt da kaçırıldı. Ve "Diğerleri"nin Michael'a sunduğu teklif doğrultusunda Michael Jake, Kate ve Sawyer'ı getirene kadar onların gözetiminde kaldı. Arından Michael ile birlikte bir tekne ile adadan ayrıldı.

Hiç yorum yok: