7 Ekim 2007 Pazar

Lost Hakkında Bilinmesi Gerekenler...

1. "Lost", dört ya da beş sezon olarak planlanmış... Hikayenin nasıl başlayıp nasıl biteceği en başından beri biliniyormuş. Yapımcılar, fazladan bir sezonun hikayeyi uzatmak olacağını düşünüyor...
2. Dizide bir soru işareti ortaya konulduğunda, cevabı mutlaka yapımcılar tarafından biliniyordur. Ancak yapımcıların, tepkilerini dikkate aldığı fan'ların, dizinin gidişatını etkileyebildiklerini de belirtelim.
3. "Lost"un merakla beklenen 3. sezonuna çok farklı bir duygu hakim olacak ve yeni sezon, daha çok macera üzerine odaklanacak.
4. 3. sezonun mini bir seri şeklinde planlanan ilk altı bölümü; Jack, Kate ve Sawyer'ın tutsaklığı konusuna ayrılacak.
5. Yeni sezonda 'Diğerleri' hakkında çok daha fazla bilgi edineceğiz. Ayrıca, Locke, Desmond ve Echo'ya neler olduğu da açığa çıkacak.
6. Yeni bir hikaye üzerine odaklanan bir "Lost" oyununun. UBİSOFT tarafından gelecek yıl çıkarılması planlanıyor.
7. "Lost"un cep telefonları için tasaralanan mobil oyunu ise, 2007'nin başlarında oyun tutkunlarıyla buluşacak.
8. Dizinin 2. sezon DVD'sinde, Sawyer'ın dillere pelesenk olmuş repliklerinin tamamı yer alıyor... Ayrıca DVD'de diziden çıkarılmış sahneleri bulmak da mümkün...
9. Dizide Iraklı asker Sayid'i canlandıran karizmatik oyuncu Naveen Andrews, geçtiğimiz ay gizemli bir sarışınla California sahilinde öpüşürken yakalandı. Ancak ünlü aktör, olaydan sadece birkaç saat önce People dergisine Barbara Hershey'le olan uzun süreli ilişkisinin 'iyi ve saf' olduğunu açıklamıştı.
10. "Uzay Yolu" serisinin 11. macerasnda yönetmen koltuğuna, "Lost"un yaratıcısı, ünlü yapımcı J.J. Abrams oturacak. Abrams'ın da bir "Uzay Yolu" fanatiği olduğunu belirtelim.
(Ekim 2006)

Hiç yorum yok: